По искане на Софийска районна прокуратура, съдът задържа под стража шефа

...
По искане на Софийска районна прокуратура, съдът задържа под стража шефа
Коментари Харесай

Шефът на Ултрас Левски остава в ареста заради катастрофата с блъснат пешеходец

По искане на Софийска районна прокуратура,  съдът задържа под стража шефа на  фенклуб „ Ултрас Левски “ Адриан Христов за злополуката с пешеходец в София. 

Пътният случай стана на 18 юли към 12:00 часа по бул. " Тодор Александров ". 42-годишният мъж е карал след приложимост на канабис. Пострадалият е в тежко положение, с заплаха за живота. 

" Обвиняемият А.Х. е управлявал лек автомобил марка „ Фолксваген “ по бул. „ Тодор Александров “ след приложимост на канабис, открито по надлежния ред с  „ Drug Test 5000 “ ", оповестяват от столичната районна прокуратура. 

По случая е формирано досъдебно произвеждане и са назначени голям брой експертизи. Обвиняемият е осъждан и беше арестуван с прокурорско разпореждане за период до 72 часа.

" Днес, 21.07.2022 година, състав на Софийски областен съд се съгласи с доводите на наблюдаващия прокурор, че има действителна заплаха А.Х. да извърши друго закононарушение и постанови най-тежката мярка за неотклонение по отношение на него – „ задържане под стража “ ", оповестяват от държавното обвиняване. 

Мярката за неотклонение предстои на обжалване пред Софийски градски съд.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР